Овен  Ще се изправите пред труден избор. Въпреки факта, че енергията

...
Овен 
Ще се изправите пред труден избор. Въпреки факта, че енергията
Коментари Харесай

Най-точният хороскоп за днес, 1 май

Овен  
Ще се изправите пред сложен избор. Въпреки обстоятелството, че силата ви е на върха си, ще би трябвало да изберете в интерес на едно нещо. Всяко решение, което вземете, ще бъде признато за даденост. Основното е да извършите своя избор, без да съжалявате.

Телец  
Денят е добър за подсилване на фамилните и другарските връзки. Бъдете по-близо до тези, които са ви скъпи и обичате, изразете своята грижа и внимание. Във ваш интерес е да имате надеждна поддръжка зад себе си.

Близнаци  
Това е моментът да запазите вдъхновението си под надзор. Не би трябвало да се пробвате да потвърждавате своята уникалност на всички. Започнете да работите върху вътрешните си проблеми. Срещата с приятел/ка ще ви помогне да си върнете спокойствието.

Рак  
Очаква ви ден на естетика и мир. Обърнете внимание на страстите си, не би трябвало да ги сдържате. Вашите стремежи скоро ще се осъществен. Времето на възобновяване е почнало за вас. Почерпете се с другари.  

Лъв  
Трябва да сте деликатни към страстите и възприятията си. Опитайте се да идентифицирате аргументите за тези прочувствени съмнения. Понякога любовта боли. Но това въобще не е причина да се откажете от чудото на живота.

Дева  
Време е да се концентрирайте върху отговорностите си. Рационалното обмисляне и методичният метод ще ви оказват помощ да съумеете за малко време. Ще се натъкнете на непредвидени събития или нови провокации, които ще изискват вашето внимание.

Везни  
Трябва да обърнете внимание на вашето физическо и прочувствено благоденствие. Опитайте се да отделите време за отмора и възобновяване, с цел да избегнете изтощеност и стрес. Може да не сте сигурни за предходни решения. Въпреки това, не се опитвайте да извършите крачка обратно.

Скорпион  
Денят ще ви сервира доста забавни и приятни изненади. Отворете душата си за смяна. Много скоро в живота ви ще дойдат нови благоприятни условия. Възможни са непредвидени разноски, които могат съществено да навредят на бюджета ви.

Стрелец  
Всичко, което желаете, рано или късно ще се сбъдне. Този ден е неразривно обвързван с материалния шанс. Не пропускайте шанса да извършите добър подарък освен на себе си, само че и на хората към вас.

Козирог  
Днес би трябвало да бъдете деликатни във финансовите си решения. Затова си коства да обмислите всичко деликатно, преди да извършите своя идващ ход. Добър ден за самокритика и обмисляне на финансовите ви цели за бъдещето.

Водолей  
Време е за добра отмора. Позволете си да се отпуснете малко, като не вършиме нищо у дома. Просто да полежите и да не вършиме нищо от време на време може да бъде доста потребно. Всички спорове ще останат надалеч обратно и в душата ви ще настъпи мир.

Риби  
Днес е значимо да се погрижите за вътрешния си мир и естетика. Отделете време за медитация, релаксация и размисъл по последните събития. Общуването с природата или срещата с изкуството ще ви донесе успокоение. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР